معرفی دوره میزبانی و تشریفات

دوره میزبانی

سر فصلهای دوره :

آشنایی با بهداشت فردی، محیط، مواد غذایی 

آشنایی با فضای استاندراد آبدارخانه 

آشنایی با خصوصیات ظاهری میزبان 

آشنایی با میزان آراستگی سر و صورت و ناخن و... 

میزان استفاده از زیورآلات 

نحوه پوشش 

چگونگی انتخاب لباس فرم از نظر جنس و رنگ 

آشنایی با اصول اولیه میزبانی 

نحوه صحیح ایستادن و حرکت کردن 

نحوه صحیح گرفتن سینی 

نحوه گردش دور میز 

آشنایی با استاندرادهای اولیه پذیرایی 

نحوه سرو چای و قهوه 

نحوه پذیرایی در اتاق ریاست 

نحوه پذیرایی در جلسات 

نحوه پذیرایی از کارمندان 

-آموزش چیدمان میز 

نحوه چیدن میز صبحانه 

نحوه چیدن میز نهار 

آشنایی با سرو غذاها 

مناسب برای کسانی که در رستورانها و مراکز پذیرایی و سالن ها و باشگاه ها و تالارها مشغول بکار هستند و نیرو های خدماتی و آبدارچیان ادارات و شرکتها و تمامی علاقه مندان به پذیرایی

مدرس :خانم سرداری